You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » NË KËTË SPA MASAZHI NUK KRYHET ME DUAR POR…

NË KËTË SPA MASAZHI NUK KRYHET ME DUAR POR…

lorena-stroka-gazetare-albstroka-blog-lajmeNga Lorena Stroka

Masazhi perfekt për shumicën e njerëzve përfshin një palë duar të afta dhe një mjedis të rehatshëm me ndriçim të ulët. Për disa, mund të mos jetë kështu, ndoshta kjo është dhe arsyeja që një qendër estetike dhe spa në Izrael, ofron shërbime masazhi paksa ndryshe nga të zakonshmet. Më konkretisht, masazhi aty nuk kryhet nga fizioterapistë profesionistë, por gjarpërinj jo-helmues të madhësive të ndryshme!
Sipas kreut të Qendrës, zvarranikët kanë veti qetësuese dhe lehtësuese për dhimbjet e muskujve.
Nëse ju vërtetite kokës ideja e një përvoje si kjo, para se t’i drejtoheni qendrës hiqni mënjanë nja 80 euro, sepse aq kërkojnë zotërinjtë atje!/albstroka.com
© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top