You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » ZOGU ME SQEPIN MË SHUMËNGJYRËSH NË BOTË!

ZOGU ME SQEPIN MË SHUMËNGJYRËSH NË BOTË!

lorena-stroka-gazetare-tucani-zogu-me-sqep-shumengjyresh-gazeta-albstrokaNga Lorena Stroka

Tucan-i është një zog i bukur ekzotik që jeton në Amerikën jugore e qendrore. Tipar kryesor i zogut në fjalë është sqepi i gjatë e shumëngjyrësh.

Po ta vini re, trupi i tij është disi i vogël në krahasim me madhësinë e sqepit që ka. Ka bisht të gjatë e të rrumbullakosur dhe krahë të vegjël. Nuk është e nevojshme të përshkojë distanca të gjata. Është zog pemësh dhe ushqehet kryesisht me fruta./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top