You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » JA SI ËSHTË SOT VAJZA NGA AFGANISTANI, (FOTO)

JA SI ËSHTË SOT VAJZA NGA AFGANISTANI, (FOTO)

albstroka-lajme-lorena-stroka-gazetare-1Nga Lorena Stroka

Fotoja e 12 vjeçares me sy të mëdhenj jeshil që 30 vjet më parë ish botuar në kopertinën e National Geographic, është cilësuar si një nga fotot më të bukura të të tëra kohërave në llojin e vet.

Vështrimi i egër, por, dhe i trembur njëkohësisht i Sharbat Gula, apo siç njihet ndryshe i vajzës nga Afganistani, vijon të simbolizojë gjendjen e vështirë të një populli të vuajtur, por tejet krenar./albstroka.com/

Në qoftë se vetëpyeteni se si mund të jetë sot vajza me sy të gjelbër, hidhini një sy fotos së mëposhtme:

albstroka-lajme-lorena-stroka-gazetare-2

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top