You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » ÇFARË JANË “GROPËZAT E VENUSIT” DHE CILI ËSHTË ROLI I TYRE NË SEKS?

ÇFARË JANË “GROPËZAT E VENUSIT” DHE CILI ËSHTË ROLI I TYRE NË SEKS?

Nga Lorena Stroka

Në qoftë se keni dy gropëza në pjesën e pasme të trupit, atëherë jeni vërtet me fat. “Gropëzat e Venusit”, siç njihen ndryshe, janë një shenjë e trashëguar, që vërehet te personat me apo pa probleme peshe.

Gropëzat ndodhen pikërisht mbi kockat e legenit. Tregojnë qarkullim të mirë të gjakut tek të dyja gjinitë. Te femrat prania e tyre simbolizon shtatzëni e lindje të lehtë pa komplikacione, ndërsa te meshkujt ereksion dhe ejakulim të mirë.

Gjithashtu, studime të tjera kanë treguar se gratë me këtë shenjë të veçantë, janë tepër të nxehta në shtrat, zakonisht ato përjetojnë orgazma të shumëfishta. E shoh unë këtë punë, këtej e tutje do të rritet ndjeshëm numri i vëzhguesve nëpër plazhe./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top