You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » SIPAS SHKENCËTARËVE KJO ËSHTË FORMA E GJIRIT IDEAL!

SIPAS SHKENCËTARËVE KJO ËSHTË FORMA E GJIRIT IDEAL!

lorena-stroka-gjoksi-gazetare-biografia-wikipedia-mosha-age-instagram-facebook-foto-keshilla-gazeta-albstroka-seksologjiNga Lorena Stroka

Një studim britanik mbi kirurgjinë estetike ka treguar, ndër të tjera, se ekziston një formë specifike gjinjsh, të cilën si burrat ashtu edhe gratë e konsiderojnë “ideale” për sa i përket proporcioneve dhe pamjes së jashtme të gruas.

Studiuesit analizuan përgjigjet e 1,315 personave (burra, gra dhe kirurgë plastikë) në lidhje me formën më tërheqëse (sipas shijeve personale) të gjinjve të grave që ata u thirrën të vlerësonin në një seri fotografish.
Aty zbuluan se të gjithë pjesëmarrësit ranë dakord që gjiri me një raport 45:55 (d.m.th kur 45% e indit të gjirit gjendet mbi thithë dhe 55% nën atë) është cilësuar si më i përsosuri dhe joshësi njëkohësisht./albstroka.com

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top