You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » GRUAJA E PARË KOKËPRERË NË SIRI! (FOTO TË FRIKSHME)

GRUAJA E PARË KOKËPRERË NË SIRI! (FOTO TË FRIKSHME)

Nga Lorena Stroka

Sado i fortë që të jesh, sado rrëfenja të frikshme që të kesh dëgjuar, pamjet e mëposhtme nuk kanë të krahasuar me asgjë të shkuar. Tashmë, në Hamas, kokat e prera kanë zëvendësuar gurët… Mes shumë trupave të përgjysmuar, dallohet dhe koka e një gruaje shtëpiake, e cila ra viktimë mizorie bashkë me burrin  e saj. Islamistët thonë se do tregohen të pashpirt ndaj tyre dhe se do të masakrojnë sa më shumë munden, derisa të largohen dhe të tjerët nga Siria. Është e dhimbshme të përballesh me pamje të tilla nga cilado palë qofshin ato. Dhuna lind dhunë, dhe si e tillë është e pamundur të pasohet nga paqja./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top