You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » Ç’LIDHJE KA NGJYRA E KUQE ME URINË?

Ç’LIDHJE KA NGJYRA E KUQE ME URINË?

albstroka-blog-lorena-stroka-biografia-lclidhje-ka-ngjyra-e-kuqe-me-urineNga Lorena Stroka

Sipas specialistëve ngjyra e kuqe, përveç nervozizmit apo përndezjes seksuale (që na shkakton), ka lidhje mjaft të ngushtë edhe me… urinë, oreksin në përgjithësi!
Sado e pabesueshmetë që të duket, ajo mund të ndikojë në shkallë të madhe funksionin e trurit të njeriut. Sa herë që shikojmë ngjyrë të kuqe, trupi ynë sekreton një numër të madh endorfinash (proteina të prodhuara nga hipotalamusi dhe gjendrat e hipofizës), që nxisin ndjesinë e urisë.
Për këtë arsye, shumë kompani si: Goodys, McDonalds etj., e përdorin kudo. Përfundimisht, asgjë nuk ndodh rastësisht, për gjthçka ka një shpjegim!/albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top