You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » SHOK: KRIJESË NGA RAPORTI SEKSUAL I PRIFTIT ME DELE!

SHOK: KRIJESË NGA RAPORTI SEKSUAL I PRIFTIT ME DELE!

Nga Lorena Stroka

Sekretin e priftit të sëmurë mendërisht zbuloi një fshatar i cili tek kalonte rastësisht jashtë një stani dëgjoi blegërimat e dhënëve të tmerruara, kur vendosi të hynte brenda kapi me “presh në duar” priftin gjysmë të zhveshur tek seksonte delen e pambrojtur!

Pavarësisht përgjërimeve të priftit, fshatari nuk e mbajti të fshehtë ngjarjen e ndodhur por e denoncoi në polici. Lajmi në fjalë u bë shkak për zbulimin e disa rasteve të tjera, që për vite me rradhë qëndronin të fshehura.

Ngjarja e ndodhur në janarin e shkuar, vetëm para pak ditësh u bë e njohur gjerësisht. Bashkë me lajmin qarkullon dhe një foto tronditëse… në të shfaqet një krijesë e veçantë gjysmë kafshë e gjysmë njeri si rezultat i bashkimit të tyre. Krijesa shokuese shkaktoi orgjinë e banorëve të zonës të cilët kërkonin me ngulm të mësonin autorin e krimit.

Rasti i mësipërm nuk është i vetmi që është reaportuar ndonjëherë, pasi vitin e shkuar në Turqi kishte lindur një kec me kokë njeriu, i cili ngordhi dhe u masakrua nga vendasit pak orë pas lindjes së tij. Madje nuk ishin të paktë ata që bënin fjalë për Krijesë Satanike!/Albstroka/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top