You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » FOTO TË REJA NGA ADOLESHENCA IME

FOTO TË REJA NGA ADOLESHENCA IME

Fotot që shihni janë realizuar 10 vjet më parë, pra, gjatë viteve të adoleshencës. Atë mbremje, mbaj mend, ngaqë s’kishim para të dilnim jashtë dhe të festonim ditëlindjen e shoqes sonë, vendosëm të organizonim një tip party alla-shqiptare (megjithëse s’ishim në tokë shqiptare), në mjediset e konviktit… Hëngrëm, pimë, kërcyem… kaluam vërtet shumë bukur…

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top