You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » PAGOI “LESHTË E KOKËS” PËR NJË SHTËPI VIRTUALE!

PAGOI “LESHTË E KOKËS” PËR NJË SHTËPI VIRTUALE!

GAZETA-ALBSTROKA-SHTEPI-NE-MARS-LORENA-STROKA-GAZETARENga Lorena Stroka

Epo nuk thotë kot populli: Mendja e kokës të bën hatanë!

Megjithëse nuk plotëson kriteret e një ndërtese të mirëfilltë apo klasike, ajo arriti të shitej për mbi 500,000 dollarë. Bëhet fjalë për shtëpinë e parë në Mars, e cila është një krijim virtual dhe i përket kategorisë së NFT-ve ose siç e quajmë ndryshme “pronave dixhitale”.

Sipas CNN, shtëpia në Mars, e ngritur në majën e një kodre i përket kësaj kategorie objektesh/veprash arti që pavarësisht se mund të mos  jenë të prekshme, kanë një vlerë të veçantë me perspektivë për të ardhmen. Objektet e shtëpisë në fjalë janë të përbëra  prej qelqi dhe disa lloje pëlhurash. Në mënyrë të veçantë, ajo ka një dhomë ngrënieje, një dhomë pushimi dhe gjumi, si dhe një pishinë të madhe!/albstroka.com

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top