You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » JA ÇFARË ZBULON SHKRIMI I DORËS PËR PERSONALITETIN TUAJ

JA ÇFARË ZBULON SHKRIMI I DORËS PËR PERSONALITETIN TUAJ

albstroka-gazetare-lorena-strokaNga Lorena Stroka

Sipas grafologëve mënyra e e të shkruarit në letër (shkrimi i dorës) mund të zbulojë detaje të ndërlikuara të personalitetit tuaj.

Në përgjithësi, madhësia e shkronjave mund të zbulojë nëse jeni një person i ndrojtur apo ekstrovert. Në një fletore klasike me vija, nëse shkruani me shkronja të vogla që nuk arrijnë majën e rreshtit, ka të ngjarë të jeni një personalitet i ndrojtur dhe introvert. Nëse shkruani me shkronja të mëdha që tejkalojnë majën e rreshtit, atëherë jeni një person ekstrovert me vetëbesim dhe kërkoni vëmendjen e të tjerëve.

Studimet tregojnë gjithashtu se ata që lënë boshllëqe të mëdha midis fjalëve janë njerëz me një ndjenjë të fortë lirie dhe pavarësie, ndërsa ata që vendosin të shkruajnë me hapësira të shkurtra midis fjalëve, janë njerëz që duan gjithmonë shoqërinë e të tjerëve dhe nuk u pëlqen të qëndrojnë vetëm./albstroka.com

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top