You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » GËZUAR VITIN E RI 2015!

GËZUAR VITIN E RI 2015!

albstroka-lorena-strok5Është e habitshme se sa shpejt kalojnë vitet… bashkë me to dhe çastet që ndajmë me të dashurit tanë. Nuk e di nëse 2014 ish viti më i mirë për mua (pasi siç thotë dhe shprehja popullore “e mira s’ka fund”), gjithsesi një gjë mund të them me siguri, ish më pozitiv se 2013.

Të dashur miq, të njohur e të panjohur Gëzuar Vitin e Ri 2015! Qoftë ky një vit i mbarë dhe i lumtur për të gjithë ju dhe familjet tuaja! Lorena

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top