You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » DY TË FRIKËSUAR NË MES TË ASKUNDIT!

DY TË FRIKËSUAR NË MES TË ASKUNDIT!

Nga Lorena Stroka

Sot, një javë pas rënies së tërmetit shkatërrues në Nepal me mbi 6000 viktima, një foto drithëruese nga vendi i tragjedisë po bën xhiron e internetit.
Një foto që nuk mund të përshkruhet jo me 1000, por, as me 1000000 fjalë!
Fotoja tregon dy fëmijë të frikësuar nga tërmeti, vëllain (katër vjeç) bashkë me motrën (dy vjeç e gjysmë), të cilët qëndrojnë të përqafuar me njëri-tjetrin… Një foto historike që thyen akoma dhe njeriun më të fortë./ALBSTROKA.COM/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top