You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » Nëse je kureshtar klikoje, përndryshe tejkaloje!

Nëse je kureshtar klikoje, përndryshe tejkaloje!

“Beacuse you loved me” – edhe pse mund të mos shkojë dhe aq shumë me përmbajtjen e videos e vendosa sepse është një nga këngët e mia të preferuara – Shikim/dëgjim të këndshëm!

Get the Flash Player to see this content.


 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top