You Are Here: Home » Të ndryshme » Uncategorized » A DO TA SHISNIT NDONJËHERË FYTYRËN TUAJ?

A DO TA SHISNIT NDONJËHERË FYTYRËN TUAJ?

ALBSTROKA-GAZETARE-FYTYRA-3DNga Lorena Stroka

A do ta shisnit ndonjëherë fytyrën tuaj? Nëse përgjigjja është po, ekziston një kompani japoneze që i intereson një marrëveshje e tillë. Kompania dëshiron të blejë të drejtat për fytyrat e njerëzve, në mënyrë që t’i shesë ato në formën e maskave të shtypura 3D super-realiste!

Që kur një prodhues maskash me bazë në Tokio, njoftoi synimin e tij për të blerë të drejtat e fytyrës së njeriut për 40,000 jen (380 dollarë) ofertat nuk kanë të sosur!

Kompania dëshiron të riprodhojë fytyrat e njerëzve në formën e maskave super-realiste dhe t’i shesë ato me dyfishin e çmimit./albstroka.com

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top