You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » PËRSËRI TY…

PËRSËRI TY…

© Lorena Stroka

Rebelisht më sundove,
zemrën, mendjen, gjithçka.
Botën njëherazi ma tundove:
“si ty”, thashë “tjetër s’ka”.
 
Të nesërmes s’iu frika,
as thashë: “Po tani?”.
Dhe sikur shtatë jetë të kisha,
ty do të zgjidhja përsëri./AlbStroka.com/
 

Botuar në librin: KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top