You Are Here: Home » Gnomonologji » Gabimi që përsëritet më shumë se një herë quhet vendim…

Gabimi që përsëritet më shumë se një herë quhet vendim…

albstroka-lorena-stroka-thenie-te-arta-lorena-stroka-gazetareShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

 • Kurrë nuk duhet të kesh turp…
  Prano atë që të sjellë jeta dhe përpiqu të pish nga të gjitha gotat që ke para.
  Shijoji të gjitha verërat…
  Nga disa pi vetëm një gllënjkë, dhe nga ca të tjera, të tërë shishen…
  Si do ta kuptoj?
  Nga shija!
  Vetëm ai që ka provuar verë të keqe mund të dallojë të mirën…
 • Përparimi është i pamundur pa ndryshime, dhe ata që nuk bëjnë ndryshime, nuk mund të ndryshojnë asgjë…
 • Kurthi i urrejtjes është lidhja që të krijon me amikun tënd më të keq!
 • Gabimi që përsëritet më shumë se një herë quhet vendim./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top