You Are Here: Home » Gnomonologji » Njeriu që vë gjërat mbi parimet e tij, së shpejti do t’i humbasë të dyja… Është turp që luani të ulërijë para dhelprës…

Njeriu që vë gjërat mbi parimet e tij, së shpejti do t’i humbasë të dyja… Është turp që luani të ulërijë para dhelprës…

albstroka-lorena-strok5Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Cilësi do të thotë ta bësh mirë kur askush nuk e shikon.
  • Kush ka zemrën, ka dhe trupin…
  • Nga të gjitha gjërat që kam humbur, ajo që më mungon më shumë është mendja ime.
  • Është turp që luani të ulërijë para dhelprës…
  • Njeriu që vë gjërat mbi parimet e tij, së shpejti do t’i humbasë të dyja.
  • Çdo gjë që humbet ka vlerë të dyfishtë…
  • Kujtesa është një ndjesi humbjeje, dhe humbja na tërheq…
  • Në qoftë se u mbyll derën të gjitha gabimeve, e vërteta do të mbetet jashtë…
  • Në qoftë se do të me jepej mundësia të rijetoja, do të përsërisja të njëjtat gabime, por më herët./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top