You Are Here: Home » Mjekësi » CILA TERAPI E FTOHTË SHËRON DHEMBJET E MUSKUJVE?

CILA TERAPI E FTOHTË SHËRON DHEMBJET E MUSKUJVE?

terapi-e-ftohte-per-luftimin-e-dhembjeve-te-muskujve-abstroka-lorena-strokaNga Lorena Stroka

Muskujt nuk na dhembin vetëm kur fillojmë ushtrimin fizik pas një periudhe të gjatë qëndrimi apo kur merremi me ngritje peshash, por dhe në raste të tjera. Dhe para se të kaloni tek trajtimi me gjilpëra, provoni metodën e mëposhtme.

Roquefort vepron si një trajtim i ftohtë mbi lëkurë, i cili redukton inflamacionet dhe dhembjet e muskujve. Megjithëse ju tingëllon e çuditshme, pse jo dhe e pabesueshme, fërkoni një copë roquefort në ato vende ku keni dhembje dhe shumë shpejt do të befasoheni nga efekti./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top