You Are Here: Home » Gnomonologji » DITA HERË ËSHTË NJERKË E HERË ËSHTË NËNË… MOS URO TË ISH MË E LEHTË. URO TË ISHE MË I MIRË… PAS ÇDO HISTORIE TË SUKSESSHME FSHIHET NJË VENDIM I GUXIMSHËM…

DITA HERË ËSHTË NJERKË E HERË ËSHTË NËNË… MOS URO TË ISH MË E LEHTË. URO TË ISHE MË I MIRË… PAS ÇDO HISTORIE TË SUKSESSHME FSHIHET NJË VENDIM I GUXIMSHËM…

veshtiresia-albstroka-lorena-stroka-perkthyese-artikullshkruese-shqiptareShqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

  • Dita herë është njerkë e herë është nënë…
  • Të gjitha gjërat janë të vështira, para se të bëhen të lehta.
  • Mos uro të ish më e lehtë. Uro të ishe më i mirë.
  • Në qoftë se është e vështirë të bëhet, atëherë diçka bën gabim.
  • Pas çdo historie suksesi fshihet një vendim i guximshëm…
  • Suksesi është 99% dështim.
  • Burrë i suksesshëm është ai që fiton më shumë para nga ç’shpenzon bashkëshortja e tij dhe grua e zgjuar është ajo që gjen një burrë të tillë./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top