You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » nga libri – KUDO DHE ASKUND

nga libri – KUDO DHE ASKUND

Heshtja

© Lorena Stroka
Ka fjalë që s’thuhen zëshëm
as pëshpëriten te njeri…
Ka thesarë të paçmuar ndjenjash
që veç shpirti duhet t’i dijë…
Ka herë kur heshtja
skicon çdo mendim,
të hap shtegun për të kuptuar
se forca e saj qëndron mbi çdo shqiptim…
 

nga libri – KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top