You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » TRAGJIKE!

TRAGJIKE!

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

TH.F

Sa pak gjëra di, dhe sa të vështirë e kam t’i them. Vjen një kohë kur të gjitha fjalët bëhen të vështira, pasi nuk ekzistojnë më. Mbetesh vetëm në një botë të huaj ku të gjithë të përshëndesin me mirësi të pavërtetë dhe të shikojnë me zili për ato që nuk kanë vetë.

Por ti vazhdon të ecësh mes baltës deri në grykë, duke i përshëndetur me po aq dyfytyrësi./AlbStroka.com/

vijon… (sa pas më kthyen këto fjalë, sa gjëra më sollën ndërmend…)

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top