You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » FOL, TË FLAS!

FOL, TË FLAS!

lorena-stroka-9© Lorena Stroka

Fol, të flas, o i uruar!
Zemrën më, mos ma plas.
Përmatanë është lamtumira.
Përketej, një shpresë, një gjasë.

Fol, të flas, o i uruar!
Të të dua, jepmë shkas.
Drojën mos e lër të luajë,
se ç’rrëshqet, kthim s’ka pas!/albstroka.com/

Shkëputur nga libri: “KUDO DHE ASKUND”

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top