You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » Ishte si ëndërr…

Ishte si ëndërr…

Përktheu: Lorena Stroka – Roehmapton University, UK

Ishte si ëndërr…

Mbase dhe flija kur ndodhi. Domethënë flija kur ndodhi. Thjesht, nuk mbaj mend nëse u zgjova në mes, nga etja apo nevoja për urinim. Por ishte aq e gjallë. Papritmas e gjeta veten në errësirë. Ashtu siç shkon natën në tualet pothuajse pa ndjenja, hap sytë dhe nuk shikon asgjë sepse nuk ke ndezur dritën. E pashë veten tek lartësohej në errësirë. Edhe pse lartësimi në këtë rast nuk është fjala e duhur pasi i ndieja këmbët e zbathura sikur preknin diku… por nuk ndieja peshën e trupit. Ishte diçka e pavërtetë. Përtej ligjeve të fizikës, që kisha mësuar në shkollë. Pra, mund të isha në ëndërr./AlbStroka.com/

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top