You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » Më mirë luftëtar e me plagë në gji, se sa zemërngurtë, ndaj jetës sehirxhi…

Më mirë luftëtar e me plagë në gji, se sa zemërngurtë, ndaj jetës sehirxhi…

© Lorena Stroka

……………………………………..                                                         …………………………………

Luftime zemre

Më mirë luftëtar
e me plagë në gji,
se sa zemërngurtë,
ndaj jetës sehirxhi./albstroka.com/
 

Shkëputur nga vëllimi poetik – KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top