You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » Kush dhembjen me krenari veshi, e zemrën s’e la të mbajë zi, më kot, besoi se mundi të pamundurën, e vërteta, fshehur gjatë s’rri…

Kush dhembjen me krenari veshi, e zemrën s’e la të mbajë zi, më kot, besoi se mundi të pamundurën, e vërteta, fshehur gjatë s’rri…

© Lorena Stroka

……………………………………………………….                    ………………………………………………………..

E vërteta

Kush dhembjen me krenari veshi,
e zemrën s’e la të mbajë zi,
më kot, besoi se mundi të pamundurën,
e vërteta, fshehur gjatë s’rri./albstroka.com/
 

Shkëputur nga vëllimi poetik – KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top