You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » SIMBIOZA… ISHTE KREJTËSISHT LAIKE…

SIMBIOZA… ISHTE KREJTËSISHT LAIKE…

Shqipëroi: Lorena Stroka, Roehampton University, UK

Jean- Jacques Seb – SIMBIOZA/BASHKËJETESA

Lumturia jonë nuk kishte kufij, ishte krejtësisht laike. Që të dy kishim nevojë ta ndanim, donim ta thonim me zë të lartë se sa të lumtur ishim. Por te kush? Cili nga miqtë tanë do të bashkë-ndante këtë thellësi ndjenjash, cili prej tyre do të ndjente këto fluturime në lartësi? Por, ja, lumturia na shtrëngonte që ta shprehnim!

Unë u ula dhe shkrova disa mendime në letër, mirëpo Laura nuk e kuptoi. Ajo krijoi një vizatim, që më bëri të humbja gjakftohtësinë. Qysh atëherë, takohemi me ndjenjën e dyshimit sipëror./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top