You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » ANKESA E MIUT – FRANZ KAFKA

ANKESA E MIUT – FRANZ KAFKA

Shqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

Franz Kafka

“Ah!”, tha miu, “dita-ditës bota bëhet më e ngushtë. Në fillim ishte aq e madhe, sa më frikësonte, rendja e rendja dhe në fund isha jashtëzakonisht i lumtur që, larg shumë larg, djathats dhe majtas meje, shihja mure, por këto muret e pafundme afrohen kaq shpejt me njëra-tjetrën, sa tashmë ndodhem në dhomën e fundit, dhe atje në qoshe është kurthi, ku rend të futem./albstroka.com/

- “Pse nuk ndryshon drejtim?”, tha macja dhe e kollufiti…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top