You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » ÇASTI I NDRITSHËM…

ÇASTI I NDRITSHËM…

Përktheu: Lorena Stroka, Master in Specialised Translation

L

Mendohej një pikëz ndërsa binte nga retë…

“Ku do të bie vallë? Në qoftë se bie në det, mes miliona pikave të tjera, askush nuk do ta kuptojë që erdha. Në qoftë se bie në tokë, dhe ose gur, do të humbas”.

Po të kisha fatin të bija mbi gjethen e ndonjë luleje të kuqe, të verdhë, blu, të bardhë ose lejla e të rrija atje si një çast i ndritshëm… kjo do të ishte më e mira”. Mbylli sytë e saj dhe u lutë…

Pas pak ndjeu tek rridhte nga cepi i syve në cepin e buzëve të një plaku që krejt i përhumbur kundronte lulet lejla, të bardha, të kuqe dhe blu të tij./AlbStroka.com/

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top