You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » TË PRES… KUDO!

TË PRES… KUDO!

Përktheu: Lorena Stroka, Master of Arts in Specialised Translation

Akoma dhe nëse një ditë do të vijë çasti për t’u ndarë, ti, mos e humb guximin, shpirt. Një nga virtytet e njeriut  është të ketë zemër, dhe virtyti më i madh është ta lë zemrën në anë.

Nesër, dashurinë tonë do ta lexojnë fëmijët në librat shkollorë, pranë emrave të yjeve dhe detyrave të shokëve… Nëse do të më falnin gjithë pafundësinë pa ty, do parapëlqeja një çast përkrah teje.

Gjithmonë do të mbaj mend sytë e tu të mëdhenj e të zjarrtë, si dy net dashurie brenda luftës civile. Në çdo cep të botës, në çdo orë, aty ku luftojnë dhe vdesin njerëz për një botë të re… Atje do të të pres, shpirti im./AlbStroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top