You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » MUA S’MË DESHI KURRË NJERI…

MUA S’MË DESHI KURRË NJERI…

© Lorena Stroka

“Mua s’më deshi kurrë njeri” – mërmëriste, ndërsa vazhdonte të thurte trikon e gjatë për atë. Lotët i rrëshqisnin faqeve plot quka, e ndaleshin në cepin e buzës së saj.

“Fytyrat tuaja përtallëse më kallin neveri. S’jam e bukur, e di – por, mbi të gjitha jam njeri, kam zemër, ndjenja dhe ëndërroj si të gjithë… Shtegu im s’u puq kurrë me atë të lumturisë, jo për faj të shëmtisë që ju më përplasni fytyrës duke u zgërdhirë, por për faj të naivitetit tim, që ju lejova të më poshtëronit deri tanimë”./AlbStroka.com/

vijon… (Ndalohet ribotimi i pjesës së mësipërme pa autorizimin e autores, kontaktojeni më poshtë:)

© www.AlbStroka.com

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top