You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » (mos)PRITJA

(mos)PRITJA

lorena-stroka-poezi© Lorena Stroka

Në t’u sostë caku i durimit
edhe pritja t’u duktë e gjatë.
Ç’ndjenjë sfilitëse! – mos thuaj,
se kush do, kohën s’mat!

E në besofsh se dikur,
mund të kthehesh si më parë,
mal ndryshimesh ke për të gjetur,
e në shpirtin tim tjetër behar.

Shkëputur nga libri – KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top