You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » KUPTIMI I JETËS SIPAS KLARK

KUPTIMI I JETËS SIPAS KLARK

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

Dikur një i mençur tha se çdo aktivitet njerëzor është një lloj loje. Dhe forma më e lartë e lojës është kërkimi i së vërtetës, bukurisë dhe dashurisë… Çfarë tjetër nevojitet? Duhet të ketë gjithmonë një kuptim? Në qoftë se ne e humbim kohën duke kërkuar kuptimin e jetës, mund të mos na mbetet kohë për të jetuar ose luajtur./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top