You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » MË DUAJ

MË DUAJ

Më duaj

© Lorena Stroka

Mbamë inat sa të duash,
po deshe mos më fol,
veç nga zemra mos më luaj..
aty lermë të jetoj…
Në dynjaja qeshtë me mua
që kaq shumë të dashuroj
dhe si i marrë po të lyp zemrën,
prapë dhe këtë do ta duroj…
Sido puna që të vijë,
unë i njëjti do të qëndroj
mbretëreshë zemre do të quaj
derisa fryma të më mbarojë…
 
nga libri: KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top