You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » MENDOJ SE KURRË NUK MË DESHE…

MENDOJ SE KURRË NUK MË DESHE…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

Malvina Karali
 
Mendoj se kurrë nuk më deshe. Vetëm kur iki të mungoj.
Fundja, gjithmonë të mungon dashuria e atij që largohet, akoma dhe nëse nuk e doje.
Ose ndoshta dashurove dashurinë time për ty.
Domethënë, prapë veten tënde./AlbStroka.com/

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top