You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » SHI DIELLI…

SHI DIELLI…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

Çdo herë që mbyll sytë e mi, mijëra pika të arta më bien në fytyrë… Shi dielli…

Disa çaste të jetës sonë janë kaq të plota, kaq të mbushura me emocione, sa mendon se kënaqësia që ndjen është kaq e vogël sa nuk i jeton mjaftueshëm. Dhe këtë përshtypje ke sa gjatë tyre, po aq edhe më vonë, pasi kanë kaluar.

Zakonishte, çaste të tilla janë ato që fshehin brenda tyre frikën se koha që ke në dispozicionin tënd nuk është e mjaftueshme. Mendon se gjithçka do të mbarojë shpejt, dhe nuk do të përsëritet më. Koha rend, rend pafund… krejt shpërfillëse ndaj shenjave njerëzore, numrave./AlbStroka.com/

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top