You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » Kush jetën e tjetrit rrëmoi, për të gjetur ndonjë kleçkë a të metë, më shumë humbi, se fitoi, shikues u bë i tijës jetë…

Kush jetën e tjetrit rrëmoi, për të gjetur ndonjë kleçkë a të metë, më shumë humbi, se fitoi, shikues u bë i tijës jetë…

© Lorena Stroka

…………………………………………………….                        …………………………………………………………

Kureshtja

Kush jetën e tjetrit rrëmoi
për të gjetur ndonjë kleçkë a të metë,
më shumë humbi, se fitoi,
shikues u bë i tijës jetë./albstroka.com/
 

Shkëputur nga vëllimi poetik – KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top