You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » PSE LINDIM…

PSE LINDIM…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

Në fakt frazën “Pse lindim” e kisha shumë të vështirë për ta shkruar në një copë letër. Fillimisht, për shumë kohë, nuk mendoja dot asgjë. Por, tani mendoj se kam diçka për të thënë:

Zoti krijoi secilin prej nesh për arsye të ndryshme. Nuk do që të bëjmë të gjithë të njëjtat gjëra, për këtë arsye na bëri kaq të ndryshëm. Në qoftë se zoti të ka dhënë zë të bukur, ndoshta do që ti të këndosh. Ose në të kundërt, në qoftë se zoti do të bëhesh bujk, do të të japë një familje të madhe që jeton në fshat dhe dashuri për kafshët./AlbStroka.com/

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top