You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » I vetmuari s’ndjen vetmi!

I vetmuari s’ndjen vetmi!

I vetmuari s’ndjen vetmi!

© Lorena Stroka
I vetmuari s’ndjen vetmi
se përherë e ndjekë një mendim,
i fajshëm, i trishtë, i vjetër,
që i mban gjallë vetminë-rutinë.
 
S’e lë të vdesë
por as të ngrihet përsëri,
është “miku” më besnik,
ndaj rrallëherë e lë të ikë.
 

*Botuar në librin – KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top