You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » Lorena Stroka: Mos më kërko të jem e jotja dhe ti i imi përgjithmonë, se do vijë një ditë zemër që s’do duhemi më njëlloj!

Lorena Stroka: Mos më kërko të jem e jotja dhe ti i imi përgjithmonë, se do vijë një ditë zemër që s’do duhemi më njëlloj!

Mos më kërko të jem e jotja
dhe ti i imi përgjithmonë,
se do vijë një ditë zemër
që s’do duhemi më njëlloj.
Do jetë vetë koha
ajo që do na zgjojë,
nga kjo ëndërr e bukur
që sot ne po jetojmë…
                     …

nga libri – KUDO DHE ASKUND

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top