You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » VALSI I LAMTUMIRËS!

VALSI I LAMTUMIRËS!

valsi-i-lamtumires-albstroka-blog-lorena-stroka-gazetareShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

Nisi të ndjente mall për të gjitha mundësitë e humbura, për ato që shkelmoi, për ato që shmangu, akoma dhe për ato që nuk i rastisën.
Ai burri i thoshte se të gjithë jetën e tij e kishte kaluar si i verbër, pa ndjerë ndonjëherë nëse ka apo jo bukuri. E kuptonte, se dhe ajo vetë jetoi si e tillë. Nuk shihte asgjë tjetër përveç një fytyre të ndriçuar nga një prozhektor i madh xhelozie.

Çfarë do të ndodhte nëse ai prozhektori fikej papritmas? Në dritën e ashpër të ditës do të shfaqeshin mijëra fytyra të tjera, dhe burri që pak më parë i dukej i vetmi në botë, do të bëhej njëri prej të shumtëve./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top