You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » Në kthim nuk gjeta as shtëpi, as rini…

Në kthim nuk gjeta as shtëpi, as rini…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

T.L

Se si ndodhi nuk e kuptova asnjëherë, nëna kishte dhembje koke…
Mbaj mend kur më dërguan në farmaci…
Në kthim, e vërteta është se u sorrollata pak, talla një plak…
…………………………………………………..                …………………………………………………
Tremba nja dy zogj me gur…
Dhe kur mora rrugën e kthimit,
nuk gjeta më as shtëpi, as rini./AlbStroka.com/
 
vijon…
 
© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top