You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » “MIRËDASHËSI”

“MIRËDASHËSI”

lorena-stroka-3© Lorena STROKA

Dhe me ty, dhe me atë,
kurdoherë e has në mes.
Ç’soj “mirëdashës” paskësh qenë,
matrapazi me një thes?!

Po halli, hallit s’i përngjan,
as njerëzit s’janë njëlloj.
Si u dashkan përzierë bashkë?!
Më keq s’ka ku të shkojë!/albstroka.com/

Shkëputur nga libri: “KUDO DHE ASKUND”

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top