You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » S’E DI!

S’E DI!

S’E DI

© Lorena Stroka
S’e di në duhet të flas, hesht apo qaj!
S’e di në duhet të dëgjoj, besoj apo fal!
S’e di në duhet të duroj, harroj apo shaj!
Hallet s’paskan të sosur,
ky qenka çmimi i të qenët gjallë!
 

*Botuar në librin – KUDO DHE ASKUND

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top