You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » NJËMBËDHJETË BIJTË – Franz Kafka

NJËMBËDHJETË BIJTË – Franz Kafka

albstroka-blog-lorena-stroka-perkthime-shkrime-franz-kafka-11-djemte-e-miShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

I pari, jashtësisht nuk është tërheqës – edhe pse se s’i mungon serioziteti dhe zgjuarësia. Por, prapësësprapë  nuk e çmoj dhe aq shumë, sado që e dua dhe s’e veçoj nga bijtë e mi të tjerë. Mënyra e të menduarit të tij duket e thjeshtë: nuk shikon as djathtas, as majtas, as larg. Përgjithësisht, vjen përqark, ose më mirë, rrotullohet rreth boshtit të kufizuar të të menduarit të tij./albstroka.com/

vijon përshkrimi i dhjetë bijëve të tjerë…

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top