You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » DEHUNI

DEHUNI

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

Charles Baudelaire

Dehuni

Duhet të jeni gjithmonë të dehur.

Atje është e gjithë puna: është i vetmi problem.

Për të mos ndjerë ngarkesën e tmerrshme të kohës që kalbë supet tuaja dhe ju hedh përdhe duhet të deheni vazhdimisht.

Me verë, me poezi, me virtyt, ashtu siç ju pëlqen. Por dehuni./AlbStroka.com/

vijon…

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top