You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » NDARJA…

NDARJA…

ALBSTROKA-BLOG-LORENA-STROKA-GAZETARE-PERKTHYESE-SHQIPTARE-THENIE-TE-ARTAShqipëroi: Lorena Stroka – Roehampton University, UK

Emily Dickinson

Dy herë mbaroi jeta ime, para se të mbaronte. Tani mbetet ende për t’u parë nëse Pavdekësia

do të më zbulojë një ngjarje të tretë…

Aq të madhe, aq të vështirë për ta përballuar, sa ato që më ndodhën dy herë.

Ndarja është gjithçka që ne dimë për parajsën, por, dhe aq sa kemi nevojë nga ferri./albstroka.com/

© AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top