You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » VITET QË KALOVA ME…

VITET QË KALOVA ME…

Përktheu: Lorena Stroka, MA in Specialised Translation

H.G

Vitet që kalova me të dashurën time ishin të mbushura plot me kënaqësi, gëzim dhe qetësi.

Asnjëherë nuk dyshova se diku më poshtë do të më prisnin Dhembja e Hidhërimi që më kishin zënë pritë fshehur në kupën e Gëzimit tim./AlbStroka.com/

vijon….

© www.AlbStroka.com

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top