You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » TJETËRSIMI – KUDO DHE ASKUND

TJETËRSIMI – KUDO DHE ASKUND

© Lorena Stroka

Po pranove të të tjetërsojnë,

dhe të të ndreqin siç duan vetë,

mos u vetëpyet pas kësaj,

se kush e vrau tënden jetë?!/AlbStroka.com/

 

© Botuar në librin KUDO DHE ASKUND

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top