You Are Here: Home » ENCIKLOPEDI + » ANTOLOGJI » GABIMI

GABIMI

© Lorena Stroka – “GABIMI”

……………………………………………..               ……………………………………………..

Gabimi në teori
është mësim i pamarrë,
një lojë e mbetur në tentativë,
pa humbës, pa fitimtar…
………………………………………………..                  ………………………………………………..

shkëputur nga vëllimi poetik – KUDO DHE ASKUND

 

Copyright © 2008-2018 AlbStroka.com

Scroll to top